Fredag hela veckan

Ok.. Först får jag göra en korrigering efter sura miner och även påhopp. Jag råkade visst skriva at det var tre hundar som ska fira jul här men fyra är såklart korrekt antal. Jag ber om ursäkt till den jycke som glömdes bort!



I sommar har det mest varit Fredag hela veckan men nu är det slut på det. Från och med idag får dagarna en ordning igen. Fredag med Fredagsmys, Lördag med Lördagsgodis och Söndag med Jobbångest =(

Här kommer som utlovat först lite bilder från gårdagens ridäventyr. Se så fin hon var Mimmi och så stolta barnen var... Nästa gång ska vi hyra båda hästarna så vi slipper tjatet om vems tur det är ;-)

Efteråt satt det fint med lite medhavd matsäck =)



Idag åkte jag och Ebba iväg och shoppade lite och ÄNTLIGEN har barnen fått en pool.
Jenny och barnen var här på em och gissa om barnen badade? Sofia och Ebba var mer i än utanför vattnet och innan maten hoppade till barnens lycka även Mats i.

Trots att Lova sovit över och tillbringat förmiddagen här, Vilma och Noah var här på eftermiddagen... Trots att det var kompisar, bad och bus hela dagen lång så var nog ändå bolibompa dagens höjdpunkt.
Till barnens (& främst Ebbas) stora lycka så var Superhjältarna SilverSara och StålHenrik tillbaka i rutan.


Slutligen kommer här även lite bilder på hur bygget utvecklats.



Ska ta lite bättre bilder imorrn!




Kommentarer
Postat av: mamma o pappa

Hejsan på er alla !

Vad kul att se hur renoveringen går fram, Mats är en händig kar. Baren ser ju ut att ha kul o du Annika är pigg o glad det ser mor o far.

Ha det så gott i värmen.

Massa kramar till er alla från mam,morm,svärm och pap,morf,svärf.

2010-08-14 @ 10:07:12
Postat av: Laila

Vilka härliga bilder. Vad roligt för tjejerna att få rida. Ni har blivit riktigt bitna av det där hela familjen. Blir nästa bygge månne ett stall ? ;0)

2010-08-14 @ 10:33:56
Postat av: Ralle & Tess

TheHagglunds is the shit! ;)

2010-08-15 @ 11:57:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0