Grattis Ulrica!!!

Nu har du fått din lilla prins!
Jag är helt sjuukt avundsjuk på vad du har framför dig den närmaste året!
Passa på att njuta, gosa och mysa en massa. Och låt storebror vara med så mkt som det bara går.
Längtar redan tills jag får träffa underverket :-)

Kramar i massor från oss alla!


Trött

Tur det är helg imorrn för nu är man "änna gött schleten"
Den här veckan har vi knappt setts här hemma så det blir skönt med en helg att pusta ut på!
Mats är på R.E.A ikväll så han blir sen för tredje kvällen i rad, tur att han lämnat barnen på morgonen så att om har fått träffa honom alls.
Sån jävla skit på TV'n ikväll.  Blir såååå less........... Hade tänkt mig en mysig TV-kväll i soffan med en kopp te men det sprack ju med en gång. Istället har man som vanligt suttit med datorn i knät och slösurfat.

Alltså shit vad jag började få julkänslor idag. Ser verkligen fram emot julen på riktigt för första gången på många år!
Inte så att jag inte har dissat den annars men det är så jävla överreklamerat. Bara en massa stress!
Har alltid passat på att jobba på jularna förr men till slut kom tiden med flytt och nytt jobb och då var det slut på det.
Kanske är att barnen blivit lite större och börjar få förväntningar, eller så kanske det är att hela familjen samlas i år. Det var länge sen det hände sist. Hur som haver så ska det bli apmysigt!
I år ska jag passa på att köpa lite julisar på luncher osv så att man VERKLIGEN kan MYSA när det drar ihop sig.
Ska försöka hjälpa till så mycket jag bara kan med julstöket i år så att du mamma också kan få mysa.

Camilla jag hoppas verkligen att du kan komma upp lite innan jul! Skulle vara så himla mysigt och kul att gå på nån julmarknad, eller julshoppa ihop. Eller att bara åka in till stan och ta en fika och glo på alla andra som yrar omkring =)

Dags att börja skriva önskelistor nu!

Min ser ut så här än så länge:
1. Snö och minusgrader i ett par veckor --> 3 månader
2. Mindre spindlar både inom- och utomhus
3. Bättre självdiciplin
4. Att barnen ska hålla sig friska
5. En pålitlig och gärna gratis barnvakt/nanny/hundrastare/städare/renoverare
6. Att utan inbördes ordning Äntligen hemma, Bygglov, Nytt läge osv ska komma hit
7.

Nu är det dags att pinka dogsen och nana.
Bajbaj hallonpaj!

Liten blir stor

Det spelar ingen roll! För mig kommer mina syskon ALLTID att vara ungarna!
3, 9, 14, 25 är detsamma. Det är liksom inte åren eller mognad som avgör, en gång unge alltid unge. Typ så som en del föräldrar envisas med att säga: - Du kommer alltid att vara min lilla bebis! Måtte jag inte bli sån!! Sofia har redan börjat säga: -Jag är ingen bebis! Ebba är tvärtom. Hon har kommit in i ett riktigt bebis-stadie nu. No 1 är att lägga sig i mitt knä och säga: Bäbis mamma, bäbis. Då ska jag vagga henne fram och tillbaka och nynna och prata bebisspråk. Gudnåde om jag gör fel.
Jo på tal om ungarna. Camilla, Jag känner mig inte helt lugn när du skriver att du ska ut och köra! Jag VET att du är vuxen men jag ser framför mig en liten snorig unge men kotten i handen som sitter på typ 17 dynor för att nå upp till ratten.

På tal om att övningsköra. Mamma kommer du ihåg trippen upp till Rostock med min första omkörning?
Ralle & Ola satt i ett bakåtvänt säte i bagagen när mamma plötsligt uppmuntrade mig att köra om en traktor. Ok, tänkte väl ungefär jag och la i ettans växel tryckte pedalen i botten och pressade upp den där stackars bilen i maxhastighet. Fick nog ev i tvåan och slängde mig ut på andra sidan mittsträcket. (Här vill jag passa på att infoga att detta är den längsta omkörningssträckan på hela vägen och man hinner gott och väl köra om både det ena och det andra.) Nu drabbades jag av panikångest...... Herreguuuuud!!! Tänk om jag får möte.... (om en kvart) innan jag knappt hunnit förbi traktorn snävar jag in och nästan "smeker" lacken. Mamma tappar andan och ungarna skriker. Helt plötsligt hade dom nästan en traktor i knät. Dom kunde nästan sträcka ut handen och ta på dess moorhuv! Kan bara föreställa mig var traktorföraren tänkte.

Efter det har jag en minneslucka men ett är då säkert: Jag känner fortfarande obehag vid omkörningar!

Mamma - Mycket snack och lite verkstad!
Nu är det 3 månader sen vi sågs

Ulrica, Sätt jonathan gränsle på magen och galoppsa runt i 10 minuter sjungande: Här kommer pippi långstrump..... Så ska du nog se att det blir fart på bebben!
Dagens namn: Qim eller Neo, svårt att bestämma mig. Säg till om du behöver en Doula ;-)

Gå och lägg er!

Nej jag har inte dött!

Sådär ja! Vad tog det? En......... två veckor max sen blev allt bara svart!
Vet inte vad som hände men jag fick häcken full.
Shape up! I'm back!

Nu har jag klarat av:
1. Ullared - Oh my gooood vilken upplevelse. Trodde det skulle vara en medelålder på 60+ (inget fel på dom), och b-grejer men ack vad fel jag hade. Medelåldern låg nog snarare närmare 35-40, och prylarna var det klass på.
Samma leksaker som i vanliga leksaksaffärer men upp till 60-70% billigare. Skulle löna sig att åka dit en gång/år bara för att köpa leksaker =) Fick tag på massor av barnkläder med. Tacksamt nu när dom är små och inte bryr sig om märken. Bara det är rosa/glittrigt/eller har "coola" tryck.

2. Middag med gruppen - Var på ett kungstäle i Gamla stan, mycket speciellt & otroligt bra: http://glenfiddichwarehouse.gastrogate.com
Hade dock tyvärr ingen bra magdag så jag blev tidigt på hemfärd =(

3. Fredagsvin - No comments! Var man inte där får man inget veta.
Blev omedelbart straffad med skallebank och narkolepsi dagen efter men det var det värt. Asjobbigt bara att det var dagen innan Sofias barnkalas så att man behövde vara på topp för att handla och städa. Det är väl konstigt att dom få gånger som jag festar så är det alltid barnkalas dagen efter?!?!? Well, nästa barnkalas är den 16:e så enligt statistiken borde jag bli inbjuden på nån form av kalasande den 15:e.

4. Barnkalas - Lilla Fiffi har faktiskt blivit 4 år. Helt otroligt!! Känns som det var igår man låg där och krystade, fast också som om hon alltid funnits. Knepigt det där.

    

Gott folk, nu börjar desperate och ni vet vad det betyder väl?? Just det!

C ya, sure don't wanna be ya ;-)

RSS 2.0